A Kucug.info nyomán:

A haza fényre derült!

Újabb ávós rendőrspiclit buktattak le bátor hazafiak


A képen látható azonosító nélküli, ávós gazember már a vérgőzös kommunista időkben is a Belügyminisztérium embereként rontotta a levegőt. Egy hazafias olvasónk szerint, a nagyorrú vörös, filmekben is szerepelt, melyek gonosz judeobolsevista úttörők balesetmentes életét kívánták biztosítani, hogy azok tönkretehessék megcsonkított kis hazánkat.
A mocskos férget egyébként Pitykének hívják. Megtalálható az iwiw-en is:
itt !

A Kucug.info bravúros nyomozással megszerezte az azonosító nélküli rendőrállat valódi rendfokozatát is. A bökős orrú zsidóbérencnek őrmesteri rangja van.


Jól látható, hogy időnként a tüntetők közé is besunnyog és törvénytelenül zaklatja a békés hazafiakat, mindezt végig azonosító nélkül.


A gazember az alább látható felirat nélküli, titkosított rendőrmotorral szokott közlekedni közpénzen. Vjack nevű olvasónk szerint a legutolsó alkalommal is erről a motorról szállt le, így sikerült őt lefényképeznie.


Az őrmester adatait, lakcímét, telefonszámát várjuk a szerk@kuruc.info címre! Addig is, ha valaki látja a komcsi rendőrállatot, rúgja szét a veséjét és szúrja ki a szemét, ez a Nemzeti jogvédő Alapítvány szerint sem bűncselekmény, hiszen volt már rá precedens, hogy büntetlenül maradtak rendőröket bántalmazó hazafiak, így ez teljesen törvényes.

Vjack jóvoltából íme egy közeli kép az ávós kutyájáról is. Az eb neve: Marcipán. Jól látszik, hogy az elvetemült nyomoronc vörös színű nyakörvet visel.


Tenyésztőjének nevét, telefonszámát is várjuk a szerk@kuruc.info címre!